Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3328 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
truskawkowa napisał:
retier1 napisał:
Coś taka tajemnicza truskawka a za nerwy niestety,płaci sięz czym tajemnicza?co zrobil pudzian?wlal jednemu takiemu bosowi polswiatka,na marginesie takze bokserowi,za czasow,kiedy mieli rowne szanse silowe,za to,ze tamten bil,kopal lezacego i stawal butami po twarzy slabszemu od siebie osiemnasolatkowi
i tyle...

No to jesli spelnil taki dobry uczynek,to ja sie zastanawiam dlaczego sad go skazal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jednym słowem,trafił swój na swego
Ale kasę miał tylko jeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
do pytania giovi
...moze dlatego,ze temida jest 'slepa' ,ale ma bardzo dobry sluch...szczegolnie w przypadku,szelestu liczonych banknotow!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
retier1 napisał:
Coś taka tajemnicza truskawka a za nerwy niestety,płaci sięz czym tajemnicza?co zrobil pudzian?wlal jednemu takiemu bosowi polswiatka,na marginesie takze bokserowi,za czasow,kiedy mieli rowne szanse silowe,za to,ze tamten bil,kopal lezacego i stawal butami po twarzy slabszemu od siebie osiemnasolatkowi
i tyle...

No to jesli spelnil taki dobry uczynek,to ja sie zastanawiam dlaczego sad go skazal

BO wtedy jak i teraz liczy się kasa ...tamten ją miał a Pudzian był nikomu nie znanym facetem...
Dlatego po wyjściu z pierdla zawziął się i postanowił to czym jest teraz ...
ON się z tym nie kryje wcale , kiedyś był program na ten temat i były udostępnione Przez Niego akta tamtego wyroku...
ZA CO , ILE I DLACZEGO...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
retier1 napisał:
i tyle...

BO wtedy jak i teraz liczy się kasa ...tamten ją miał a Pudzian był nikomu nie znanym facetem...
Dlatego po wyjściu z pierdla zawziął się i postanowił to czym jest teraz ...
ON się z tym nie kryje wcale , kiedyś był program na ten temat i były udostępnione Przez Niego akta tamtego wyroku...
ZA CO , ILE I DLACZEGO...

Jasne ,kasa jak zawsze rzadzi i to jest fakt niezaprzeczalny,ale gdyby byl niewinny to do pierdla by nie poszedl.
Rozpatrujac to w tych kategoriach jak napisala truskawkowa, mozemy tlumaczyc kazda jedna przemoc ,nawet tak drastyczna,ktora doprowadza do smierci jedej ze stron.
Wybaczcie,ale ja sie z tym nie zgadzam i nikt mnie nie przekona do slusznosci popelnionego przez Pudziana czynu.
Czy ktos wie dlaczego pobity przez Pudziana ,zaczal bic tego 18-to latka?
Ja nie wiem i mnie to nie interesuje ,ale patrzac na to z tej wlasnie perspektywy z jakiej co poniektorzy staraja sie bronic Pudzianowskiego,byc moze,mozna by bylo bronic i tegoz drugiego.I tutaj kolko sie zamyka,niech wszyscy zalatwiaja swoje sprawy piescia a swiat bedzie fantastyczny.To tyle ode mnie w tym temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Giovi,byl winny...byl winny pobicia,bo to jest czyn karalny i nie mozna go usprawiedliwiac wedlug prawa,powtarzam wedlyg prawa niczym
natomiast cala sprawa,zreszta dosc stara,miala bardziej skomplikowane podloze,pudzianowski wlasciwie tym czynem jakby wstawil sie nie tylko za tym osiemnastolatkiem,ktos jezeli ma ochote poznac szczegoly moze sobie dogrzebywac sie ich
ale co ja chcialam powiedziec....
dla mnie nic nie jest albo czarne albo biale,staram sie widziec tez szarosci,no coz taka jestem...
i coz moge zrobic na to,ze jak czytam np,ze kogos okradli to zanim pomysle o policji,to cisnie mi sie mysl,ze takiemu zlodziejowi to by sie przydaly porzadne becki zanim zajmie sie nim nasz nieudolny wymiar sprawiedliwosci i wypusci go na wolnosc np za zbyt mala szkodliwosc spoleczna czynu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:...Czy ktos wie dlaczego pobity przez Pudziana ,zaczal bic tego 18-to latka?
Ja nie wiem i mnie to nie interesuje...

W związku z tym tekstem z twojej strony...
ŻYCZĘ TOBIE by kiedyś ktoś zaczął CIEBIE okładać na ulicy jak należy a wszyscy przechodnie a w tym i PRZYSZLI PUDZIANI SZLI SOBIE DALEJ SPOKOJNIE ... BY CZASEM NIE BYĆ CIĄGANYMI PRZEZ PRAWO o POBICIE NAPASTNIKA ...
BO PRZECIEŻ OBROŃCY NIE BĘDĄ ZNALI PRZYCZYN DLACZEGO TWÓJ NAPASTNIK CIEBIE AKURAT W TYM MOMENCIE LEŻĄCĄ NA ZIEMI DALEJ OKŁADA I TO Z KOPA ....
NAPRAWDĘ I NIEODWOŁALNIE ŻYCZĘ TEGO TOBIE...I TO Z OKAZJI TYCH NADCHODZĄCYCH WŁAŚNIE ŚWIĄT I NOWEGO ROKU...
Może wtedy zmądrzejesz i zaczniesz inaczej patrzeć na świat...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
giovi2 napisał:...Czy ktos wie dlaczego pobity przez Pudziana ,zaczal bic tego 18-to latka?
Ja nie wiem i mnie to nie interesuje...

W związku z tym tekstem z twojej strony...
ŻYCZĘ TOBIE by kiedyś ktoś zaczął CIEBIE okładać na ulicy jak należy a wszyscy przechodnie a w tym i PRZYSZLI PUDZIANI SZLI SOBIE DALEJ SPOKOJNIE ... BY CZASEM NIE BYĆ CIĄGANYMI PRZEZ PRAWO o POBICIE NAPASTNIKA ...
BO PRZECIEŻ OBROŃCY NIE BĘDĄ ZNALI PRZYCZYMN DLACZEKO TWÓJ NAPASTNIK CIEBIE AKURAT W TYM MOMENCIE LEŻĄCĄ NA ZIEMI DALEJ OKŁADA I TO Z KOPA ....
NAPRAWDĘ I NIEODWOŁALNIE ŻYCZĘ TEGO TOBIE...I TO Z OKAZJI TYCH NADCHODZĄCYCH WŁAŚNIE ŚWIĄT I NOWEGO ROKU...
Może wtedy zmądrzejesz i zaczniesz inaczej patrzeć na świat...

Gabriel dziekuje Tobie za zyczenia,nie wiesz ,moze faktycznie cos takiego mi sie juz kiedys przydazylo.Madrosci nigdy nie jest za wiele i dlatego bardzo bym sie cieszyla gdybym zyskala jej wiecej.
Natomiast mam do Ciebie wielka prosbe na przyszlosc:omijaj moje posty szerokim lukiem.
Wesolych Swiat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał: ...Gabriel dziekuje Tobie za zyczenia,nie wiesz ,moze faktycznie cos takiego mi sie juz kiedys przydazylo.Madrosci nigdy nie jest za wiele i dlatego bardzo bym sie cieszyla gdybym zyskala jej wiecej.
Natomiast mam do Ciebie wielka prosbe na przyszlosc:omijaj moje posty szerokim lukiem.
Wesolych Swiat

Niestety ...LODOWATY KUBEŁ WODY ...BOLI...
Nie mogę omijać głupich postów łukiem , TAKIM czy też SIAKIM...ktoś powinien zwracać uwagę INNYM na ich znieczulicę i zadufaną pychę ...
A myślisz ,że dlaczego na innych Forach byłem Banowany.....lub jestem nadal...??? .
Dla mnie BIAŁE to białe a CZARNE to czarne ... SZAROŚĆ ZAREZERWOWAŁEM TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA SIEBIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
giovi2 napisał: ...Gabriel dziekuje Tobie za zyczenia,nie wiesz ,moze faktycznie cos takiego mi sie juz kiedys przydazylo.Madrosci nigdy nie jest za wiele i dlatego bardzo bym sie cieszyla gdybym zyskala jej wiecej.
Wesolych Swiat

Niestety ...LODOWATY KUBEŁ WODY ...BOLI...
Nie mogę omijać głupich postów łukiem , TAKIM czy też SIAKIM...ktoś powinien zwracać uwagę INNYM na ich znieczulicę i zadufaną pychę ...
A myślisz ,że dlaczego na innych Forach byłem Banowany.....lub jestem nadal...??? .
Dla mnie BIAŁE to białe a CZARNE to czarne ... SZAROŚĆ ZAREZERWOWAŁEM TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA SIEBIE...

Jesli mowisz o tym kuble zimnej wody do mnie,to uwierz mi, ze sie pomysliles.Tak jak napisalam wczesniej,nikt mnie nie przekona do swojego zdania.Ja mam wyrobione swoje i nie przychyle sie do czyjegos.Nie mam 20 lat i swoje tez juz przezylam ,uwierz mi.Mowi sie,ze tylko krowa nie zmienia pogladow i ja tez tak uwazam,ale w tym akurat temacie zdania nie zmienie.Mozesz wiec smialo nazwac mnie krowa.
.Mozesz wiec wymyslac mi ile wlezie i skladac mi jeszcze milsze zyczenia,jesli taka masz ochote.
Dobrze,ze mamy na tym forum takiego medrca jak Ty,bo chociaz czesc postow jest madrych.

Ps.tak sie afiszujesz z tym banowaniem na innych forach co jakis czas,a pozniej pytasz ludzi skad wiedza, ze byles gdzies tam zbanowany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok